SBS6

Ook Down met Johnny nieuw in januari

17 december 2019 10:35 | amusement | Door Irma Tomas

© William Rutten
Het tweede seizoen van Down met Johnny op SBS6 start op 8 januari. Hierin schakelen mensen met een verstandelijke handicap Johnny de Mol in om de wens van een ander te laten uitkomen. 

In de eerste aflevering van Down met Johnny heeft Anne-Lotte een wens voor haar moeder Jacomine. Vorig werd bij Jacomine borstkanker geconstateerd. Na een aantal zware operaties is ze inmiddels genezen, maar nog steeds herstellende. Jacomine’s allergrootste droom is om de Alpe d’HuZes te fietsen, maar vanwege haar gezondheid kan ze dat niet alleen.

Leontien van Moorsel

Anne-Lotte wil de droom van haar moeder laten uitkomen en schakelt samen met Johnny de hulp in van viervoudig Olympisch kampioen Leontien van Moorsel. Met elkaar zetten ze alles op alles om Jacomine de klim van haar leven te laten maken.

Het kookboek van Coen

Ook zien we het verhaal van de tweelingbroers Coen en Philip. Coen is gek op koken en 24Kitchen is zijn favoriete programma. Een aantal bekende koks hebben Coen geïnspireerd om zelf een kookboek te schijven: Coen kookt vegetarisch. Philip is ontzettend trots op zijn broer Coen en wil zijn kookboek officieel uit laten geven. 

Down met Johnny, woensdag 8 januari om 20.30 uur op SBS6

Meer over