Mr. Horror

Ook horror streamen op Fear Unlimited

29 oktober 2018 12:05 | amusement | Door Televizier

© Screenshot Let the Right One in - EFTI
Iedereen houdt van horror. Tenminste, daar begint het op te lijken. De nieuwe Halloween-film breekt alle records, iedereen kijkt op Netflix naar The Haunting of Hill House en er komt wéér een speciale streamingdienst voor het genre: Fear Unlimited.

Fear Unlimited belooft aan aanbod van honderden gruwelijk griezelige films zoals I Am Not A Serial Killer, Southbound, Let the Right One In en What The Waters Left Behind. Volgens een woordvoerder zouden het films zijn die je niet bij andere diensten kunt vinden. 

Streamen

Dat aanbod is namelijk nog beperkt, vertelt filmproducent Jan Doense, die ook wel 'Mr. Horror' wordt genoemd. "Met Fear Unlimited willen we de fans een plek bieden waar niet alleen een breed aanbod van horrorfilms te zien is, maar waar ook de pareltjes die na het inkrimpen van de DVD- en Blu-ray markt tussen wal en schip zijn gevallen een plek krijgen." 

Mr. Horror

Jan Doense is behalve filmmaker ook betrokken bij filmevenementen zoals De Nacht Van De Wansmaak, het Imagine filmfestival, Amsterdamned én de Halloween Horror Show. Hij concurreert met het ook al nieuwe Horrify, dat op 30 oktober start.Je kunt met een tijdelijke aanbieding voor het duivelse bedrag van €6,66 per maand vanaf 30 november alle horrorfilms kijken die je aankunt, daarna is het acht euro.

Meer over