Noorwegen

Ook Marco gaat op zoek naar de liefde in Winter Vol Liefde

19 februari 2023 09:47 | amusement | Door Marjolein Vos

© Still RTL Boulevard
RTL heeft een vierde kandidaat toegevoegd aan het rijtje met Edith, Saul en Benjamin. Ook de 55-jarige Marco gaat op zoek naar de liefde in het nieuwe programma Winter Vol Liefde.

In Winter Vol Liefde (van makers van B&B Vol Liefde en Boer Zoekt Vrouw) gaan Nederlandse vrijgezellen uit het buitenland op zoek naar de liefde in de sneeuw. 

Marco

Marco is de nieuwe deelnemers en woont in Noorwegen. Hier runt hij een boutique hotel met tuin waar kampvuurplaatsen zijn om lekker op te warmen. Marco werkt hard en geniet van het leven. Sneeuwwandelen, skiën, husky slee rijden, ijsbaden, of de natuur in met zijn Landrover met daktent, bij Marco is stilzitten er niet bij. Dichterbij huis geniet hij van kampvuurtjes, wijn, lokaal eten en goede gesprekken.

Boutique Hotel Marco.
Boutique Hotel Marco.

Humor

Door RTL wordt Marco omschreven als een spontane, zorgzame, gevoelige, avontuurlijke romanticus mét humor. "Hij is een echt gezelligheidsdier en juist daarom wil hij een partner om samen volop van het leven te genieten. Hij zoekt een leuke frisse spontane vrouw die klaar is voor deze grote stap. Het liefst een spring in het veld die weet van aanpakken. Iemand die vol in het leven staat en met hem de ongerepte, Noorse natuur wil verkennen en een mooie toekomst samen op wil bouwen."

Aanmelden voor het programma kan hier.

Meer over