Ook Maxim Hartman en Toprak Yalçiner in Ranking The Stars

21 Mei 2015 13:13 | amusement | Door Televizier

© Kastermans Fotografie / Roy Beusker BNN

Maxim Hartman en Toprak Yalçiner voegen zich bij de BN'ers in de nieuwe reeks Ranking The Stars. Ook Joop Braakhekke en Richard Groenendijk doen mee.

Nog Meer Voor Mannen-presentator Maxim Hartman en oud-GTST-ster Toprak Yalçiner doen mee aan het nieuwe seizoen Ranking The Stars. Dat blijkt uit een foto die Fred van Leer op Twitter heeft gezet:

Ook Richard Groenendijk en Joop Braakhekke staan op de foto en doen dus mee aan het twaalfde seizoen. Voor Richard is dit de derde keer, voor Joop en Toprak de tweede keer.

Ferry Doedens

Van de andere zes BN'ers op de foto (Halina Reijn, Gerda Havertong, Ferry Doedens, Sofie van den Enk, Jim Bakkum en Fred van Leer) werd al eerder bekend dat ze aan het ranken slaan. Het BNN-programma wordt gepresenteerd door Paul de Leeuw.

Peter Jan Rens

In andere afleveringen zijn ook Sander Lantinga, Patty Brard, Lucille Werner, Monique Smit, Hans Klok, Cor Bakker, Peter Jan Rens, zijn vriendin Virginia van Eck, Ajouad El Miloudi, Leonie ter Braak en Tim den Besten te zien. De samenstelling van het 'panel' is dus wisselend.

Ranking The Stars is vanaf zondag 12 juli terug op NPO 3.

Lees ook:
Peter Jan Rens, Hans Klok en Tim den Besten in Ranking The Stars

Meer over