Ook Utopia in de ban van Pokémon GO

26 juli 2016 10:17 | amusement | Door Televizier

© SBS - Elvin / Disney XD

Pokémon vangen in Utopia? Dat kan! Donderdag 28 juli kun je eenmalig het terrein van de realityshow betreden, speciaal om wezentjes te bemachtigen in de Pokémon GO-app.

Pokémon GO is een ware hype: wereldwijd speuren spelers met hun smartphones de omgeving af naar de fictieve wezens. Doordat gebruikers van het augmented-reality-spel buiten moeten rondlopen en specifieke plekken moeten bezoeken, is het straatbeeld in vooral steden drastisch veranderd.

Utopia

In de SBS 6-show Utopia zijn mobiele telefoons verboden, dus normaal gesproken kunnen bezoekers er geen Pokémon vangen. Daar wordt voor één keer een uitzondering op gemaakt: donderdag 28 juli kunnen bezoekers eenmalig rond de trailer in Crailo speuren naar de wezentjes. Wie weet zijn er wel heel speciale Pokémon te vinden in Utopia!

Tickets

Spelers kunnen hier voor twee euro een ticket kopen en mogen daarmee donderdag tussen 12.00 en 13.00 uur Pokémon vangen in Utopia. Telefoons mogen alleen hiervoor worden gebruikt - de Utopianen houden alles strak in de gaten. Na afloop is er de mogelijkheid om te snacken in frietkraam Le Luifel.

Pokémon

Utopiaan Rianne heeft het terrein alvast versierd met Pokémon-objecten, is te zien in een video op de site van Utopia. Vanzelfsprekend hopen de Utopianen heel wat bezoekers te trekken door in te spelen op de hype. Gonna catch 'em all!

Meer over