Fotograferen in Zuid-Afrika

Op deze datum begint het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis

21 maart 2023 12:33 | amusement | Door Susanne Jansen

© William Rutten
Vandaag is bekend gemaakt wanneer het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis te zien is op televisie. En dat duurt niet heel lang meer!

Het nieuwe seizoen is namelijk al vanaf 10 mei te zien. 

Het is het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis. Het enige verschil met de normale seizoenen van Het Perfecte Plaatje, is dat de opnames zich afspelen in het buitenland. Het eerste seizoen werd gewonnen door presentator Maurice Lede en vond plaats in Argentinië. Voor dit seizoen zijn de kandidaten naar Zuid-Afrika vertrokken. 

Deelnemers

In januari zijn de deelnemers van Het Perfecte Plaatje Op Reis bekend gemaakt. De presentatoren Jaap Jongbloed en Rick Brandsteder gaan we terug zien, maar ook zanger Rob Dekay en YouTuber Wildebras gaan hun fotografie talent laten zen. Presentatrices Leonie ter Braak en Tatum Dagelet, Eloïse van Oranje en zangeres Numidia el Morabet doen ook mee aan het nieuwe seizoen. 

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje Op Reis is vanaf woensdag 10 mei iedere woensdag te zien vanaf 20.30 uur op RTL 4. 

Meer over