Nog even wachten

Op deze datum begint het vierde seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach

31 maart 2023 09:52 | amusement | Door Tessa Kok

© Merlijn Doomernik

Gisteravond was de laatste aflevering van het derde seizoen van De Avondshow met Arjen Lubach. Er komt een vierde seizoen aan, al moeten liefhebbers daar nog wel even op wachten. VPRO en Human Factor TV maakten vrijdag bekend dat het vierde seizoen in september 2023 op televisie te zien is.

September 2023

In De Avondshow met Arjen Lubach duikt Lubach via de waan van de dag langs inspirerende gasten tot op de bodem van het nieuws. Zet 4 september maar in je agenda, want dan is de allereerste aflevering van het gloednieuwe seizoen te bewonderen op NPO 1. De reeks bestaat uit maar liefst 36 afleveringen, die over negen weken verspreid zijn.

Het programma is een groot succes en het gemiddeld aantal kijkers lag in het derde seizoen rond de miljoen. Daarmee is het satirische nieuws- en praatprogramma een vaste waarde geworden in de programmering van NPO 1.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Arjen Lubach (@arjenlubach)

Verkiezingsavond

Arjen Lubach en zijn team nemen de uitzendingen voor het programma altijd een paar uur van tevoren op. Dat was onlangs nog anders, want toen werd er een unieke live-uitzending gemaakt. Dat was op de avond van de Provinciale Statenverkiezingen. Lubach deed dat nog niet eerder, het was de eerste keer dat er een live-uitzending op televisie te zien was.

Populaire items

Arjen Lubach weet met zijn show regelmatig viraal te gaan met fragmenten. Een van de populairste items van dit seizoen, is degene waar Lubach en zijn team de geldstromen rond Forum voor Democratie bespraken. Hieronder kun je dat veelbesproken item bekijken.

Gisteravond was de laatste aflevering van het huidige seizoen, die werd afgesloten met Peter Pannekoek als gast, kijkersvragen en een nieuw koningslied. Vooral over dat laatste onderwerp waren de meningen nogal verdeeld. Waar sommige kijkers het fantastisch en hilarisch vonden, waren er ook mensen die vonden dat hij hiermee de plank missloeg. 

Meer over