1, 2, 3!

Op deze datum gaat de wintereditie van De Slimste Mens van start

24 oktober 2023 11:05 | amusement | Door Judith Regeling

© Stijn Ghijsen
Terwijl Tom Kleijn waarschijnlijk nog volop aan het genieten is van het winnen van de 22e editie van De Slimste Mens, kunnen fans alvast reikhalzend uitkijken naar een nieuwe reeks. We weten inmiddels wanneer die van start gaat.

Wie-o-wie zal hem gaan opvolgen?

Lees ook: Maarten van Rossem gaat zijn rol als eenmansjury bij De Slimste Mens missen 

De Slimste Mens

De fans van De Slimste Mens kunnen altijd hun hart ophalen.De kennisquiz met Philip Freriks en Maarten van Rossem is namelijk niet één, maar wel twee keer per jaar te zien: met zowel een seizoen in de zomermaanden als een seizoen in de winter, meestal zo rond de jaarwisseling.

Nieuw winterseizoen

Het komt dan ook niet geheel als een verrassing dat er zeer binnenkort weer een nieuw seizoen van start gaat. Maar toch is altijd de vraag wanneer precies. Uit de uitzendschema's van de NPO blijkt nu dat het iets eerder is dan vorig jaar: op 18 december om precies te zijn. Vanaf dat moment is de kennisquiz weer dagelijks om 20:30 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO1.

Wie er deelnemen aan het nieuwe seizoen van De Slimste Mens, is nog even de vraag. Zodra we meer weten, lees je dat natuurlijk op deze website zo snel mogelijk.

Meer over