Bereid je voor

Op deze datum gaat een nieuw seizoen van Ik Hou van Holland van start

21 december 2023 09:11 | amusement | Door Judith Regeling

© Roy Beusker Fotografie
De fans van Ik Hou van Holland hoeven het programma ook volgend jaar niet te missen. SBS6 onthult vandaag wanneer de populaire spelshow met Linda de Mol in 2024 weer terugkeert.

Pak je agenda er dus maar snel bij.

Lees ook: Win Ik Hou van Holland – Het Bordspel 

Ik Hou van Holland

Ik Hou van Holland heeft met ruim 18 seizoenen op de teller eigenlijk geen introductie meer nodig. Inmiddels weet bijna iedereen wel dat in deze populaire spelshow diverse BN'ers het in twee teams tegen elkaar opnemen in diverse oud-Hollandse spelletjes. Dit doen ze onder leiding van de twee vaste teamcaptains: Jeroen van Koningsbrugge en Richard Groenendijk.

Ook komend seizoen zullen er dan ook weer spannende spellen, onverwachte wendingen en natuurlijk een dosis gezelligheid op het menu staan. Aan Linda de Mol wederom de taak om het geheel te presenteren.

Check ook: Deze gasten doen mee aan de Ik Hou van Holland Oudejaarsspecial 

Releasedatum

Wie er nu gelijk zin in heeft om op de bank te ploffen, moeten we wel even teleurstellen. Het nieuwe seizoen gaat pas op zaterdag 24 februari 2024 van start. De spelshow neemt dan de plek over The Tribute - Battle of the Bands dat vanaf 6 januari te zien zal zijn.

Meer over