Derde seizoen

Op deze datum gaat het nieuwe seizoen van Media Inside van start

28 maart 2022 11:14 | amusement | Door Esther Hut

© BNNVARA

Het derde seizoen van Media Inside staat weer voor de deur en ook de gasten die aanschuiven bij Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen zijn bekendgemaakt.

Op zondag 3 april zijn Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen terug met hun uitgesproken blik op de media en nemen ze weer de hoogte- en dieptepunten van de afgelopen week door. In het derde seizoen schuiven onder andere Johnny de Mol, Anita Witzier, Rob Kemps en Nadia Moussaid aan.

Nieuwe ode

Na odes aan vergeten tafeldames en talkshowhosts is er iets nieuws en sluit Marcel dit seizoen elke aflevering af met een ode aan een geheel nieuwe categorie televisie-ster.

Jan Slagter

Jan Slagter is in ieder geval niet te gast dit seizoen, zo maakten de presentatoren vorige week bekend. De omroep MAX-baas werd in het verleden uitgenodigd, maar cancelde op het laatste moment toen hij zag dat het niet om een serieus programma ging maar om satire. Wat leidde tot veel grapjes in verschillende afleveringen.

Jan Slagter vertelde bij Jinek dat hij nu weg overwoog om te komen, maar dat hoeft nu niet meer. "We gaan toch niet het stoeltje poetsen voor meneer Slagter omdat meneer zin heeft om langs te komen,” reageerde Marcel van Roosmalen daarna.

Media Inside is op 3 april om 22:15 uur te zien op NPO3.

Op zondag 10 april is de uitzending later dan normaal, namelijk om 23:10 uur. Vanaf 17 april is elke uitzending om 21:40 uur te zien.

Meer over