Strijden maar!

Op deze datum start een nieuw seizoen van De Alleskunner

23 november 2023 10:47 | amusement | Door Judith Regeling

© Wessel de Groot
Wie zin heeft om 100 onbekende Nederlanders te zien strijden, zit in 2024 garant bij SBS6. De zender komt namelijk met een nieuw seizoen van de reguliere editie van De Alleskunner. 

Pak je agenda er dus maar snel bij.

Lees ook: De Alleskunner VIPS krijgt ook dit jaar weer een kerstspecial 

De Alleskunner

Als je tegenwoordig bij SBS6 om één programma niet heen kan, is het wel De Alleskunner. Eerder dit jaar streden er al maar liefst 65 BN'ers tegen elkaar in de VIP-editie van het programma en ook met kerst barst de strijd weer los. Dan nemen bekende gezichten als Lange Frans, Rebecca Loos, Inge de Bruijn en GTST-ster Rowan Veltman het tegen elkaar op in spelletjes die allemaal een link hebben met de feestdagen.

Wie er dan nog geen genoeg van kan krijgen, heeft geluk. Uit de schema's van Talpa blijkt dat er op zaterdag 27 januari alweer een nieuw seizoen start. Ditmaal krijgen onbekende Nederlanders weer de kans om een jaar lang gratis leven te winnen. 

My Tribute to Elvis

Het programma volgt vanaf die datum My Tribute to Elvis op, een driedelige reeks waarin The Tribute: Battle of the Bands-winnaar Bouke Scholten samen met Rob Kemps naar Amerika afgereisd om in de Elvis-geschiedenis te duiken. Dit gaat uiteraard gepaard met heel veel muziek en bijzondere ontmoetingen.

My Tribute to Elvis is vanaf 6 januari iedere zaterdag om 21:30 uur te zien. De Alleskunner volgt op 27 januari 2024.

Meer over