Op je verjaardag dineren met koning Willem-Alexander

Bereik jij dit jaar op 27 april een kroonjaar? Dan ben je bij deze uitgenodigd voor het verjaardagsdiner van koning Willem-Alexander op vrijdag 28 april op het Paleis op de Dam. 

Het is nu mogelijk om met eigen ogen te zien hoe de koning, die dit jaar 50 wordt, zijn vlees het liefst eet. De voorwaarde is wel dat je dit jaar net als Willem-Alexander een kroonjaar viert (jaar waarin een door vijf deelbaar jubileum wordt gevierd). Is dat nou het geval, dan is het jouw geluksdag en mag je je opgeven voor het feestmaal. Uit alle aanmeldingen worden 150 gasten via een loting geselecteerd.  

Facebook

In een filmpje op Facebook nodigt de koning iedereen die op 27 april bijvoorbeeld 25 of 60 wordt uit om zich aan te melden. Willem-Alexander en Maxima hebben er in ieder geval al zin in.

Speciaal programma

Niet getreurd als je niet wordt uitgenodigd voor het feestelijk diner. Het paleis gaat 50 uur lang open voor het publiek. Iedereen is van vrijdag 28 april om 22:00 uur tot en met zondagavond 30 april 00:00 uur welkom in het paleis. Daar is een speciaal programma te zien dat gaat over het leven in het Koninkrijk der Nederlanden van de afgelopen 50 jaar.

Via de website wa50.nl kun je je aanmelden voor het diner met de koning.

Meer over:

Reageren