Iedereen mag meedoen!

Zoektocht naar nieuw K3-talent

9 september 2021 14:29 | amusement | Door Merlin Everts

© VTM

Sinds het vertrek van de Nederlandse Klaasje is meidengroep K3, geen K3 meer en dus is het hoogtijd voor een nieuwe aanvulling. De talentenjacht K2 zoekt K3 gaat ervoor zorgen dat de groep zijn naam weer eer aan doet. Tooske Ragas en de Vlaamse Kürt Rogiers presenteren de show.

Aspirant-deelnemers moeten niet bang aangelegd zijn, want zelfs nog voor iemand zich het nieuwe groepslid mag noemen, moeten zij hun zangtalenten tonen aan een 100-koppige publieksjury én twee teams van professionals.

Jury 

In het eerste professionele juryteam, dat de kandidaten enkel kan horen maar niet zien, zitten Samantha Steenwijk en de Vlaamse zangeres Natalia. In de ‘kijkjury’ zitten Gordon en de Vlaamse zangeres Ingeborg. Zij horen de talenten niet, maar beoordelen enkel de performance en looks. Wie alle juryleden tevreden stemt, kan door naar de volgende keuring: honderd willekeurige Vlamingen en Nederlanders die hun mening geven. Uiteindelijk zal slechts één kandidaat samen met Hanne en Marthe de nieuwe K3 vormen. Leuk detail: alle genders zijn welkom!

 K2 zoekt K3 is vanaf 24 september elke week om 20:30 uur te zien op SBS6.

Meer over