Ophef op Twitter: Wat is er met het haar van Sybrand Niessen?

3 maart 2015 10:50 | amusement | Door Televizier

© MAX

Menig Droomhuis Gezocht-kijker keek zijn ogen uit bij het zien van de nieuwe coupe van presentator Sybrand Niessen. Wat was er aan de hand? Bekijk de foto's zelf.

Sybrand experimenteert wel eens vaker met zijn haar, maar dit keer was het resultaat extreem. Het gevolg: het kapsel van Sybrand trok meer aandacht dan de huizen in Droomhuis Gezocht. Alle drukte gaat hierom:

Het is een soort Pelle-kapsel, maar dan iets korter. Aan de zijkant is de tondeuse er zelfs aan te pas gekomen. Het geheel lijkt niet erg in de smaak te vallen bij het publiek.

Toevallig vroegen wij van Televizier Sybrand recentelijk eens naar zijn wisselende haartooi. En dit was het resultaat:

Veel kijkers vinden je een heel goede presentator, maar er zijn ook wat ­kritiekpuntjes. Je zou bijvoorbeeld een te hip kapsel hebben voor je leeftijd. "Ik kan daar niet veel mee. Een miljoen mensen hebben een miljoen meningen, maar daarom ga ik geen ander kapsel nemen. Ik probeer zo dicht mogelijk bij mezelf te blijven. Wat kan ik anders doen?”

Het zij zo. Sybrand Niessen doet met zijn haar wat hij wil, en daar moeten we maar aan zien te wennen. En gelukkig zijn er ook best kijkers die wel wat zien in de nieuwe stijl van Sybrand. Het was even zoeken, maar Daan Grimbergen kan het wel waarderen.

Meer over