In 2025 op televisie

Opnames Château Promenade van start gegaan

18 juni 2024 08:20 | amusement | Door Tessa Kok

© Amy van Leiden

De opnames van het vervolg op het satirische programma Promenade zijn inmiddels van start gegaan. Dat heeft bedenker Diederik Ebbinge maandag op X laten weten.

Château Promenade

De nieuwe reeks heet Château Promenade. 'De kop is eraf', schrijft Diederik Ebbinge op X bij een foto van acteur Henry van Loon op de set.

De vaste acteurs die we kennen uit de eerdere seizoenen van Promenade keren in de nieuwe reeks weer terug. Dat betekent dat Henry van Loon, Ton Kas en Eva Crutzen allemaal te zien zijn in het vervolg.

Acteur Daniel Cornelissen is aan de cast toegevoegd. Dat vertelde hij in februari in gesprek met NRC. Daarbij meldde hij ook dat de opnames in Frankrijk plaatsvinden. Cornelissen speelt de zoon van Ton Kas in het nieuwe seizoen.

De opnames van Château Promenade zijn inmiddels dus van start gegaan. Diederik Ebbinge heeft maandagavond aan het ANP laten weten dat hij verder nog niets kan zeggen over de nieuwe reeks. Gespreksleider Ebbinge maakte eind 2023 bekend dat het satirische programma pas in 2025 op de buis zal verschijnen. We moeten dus nog wel even geduld hebben. 

Het is inmiddels meer dan twee jaar geleden dat het satirische programma Promenade op televisie te zien was. In het programma parodieerde de cast de Nederlandse mediawereld. Het programma werd razend populair en kreeg veel positieve reacties van kijkers. 

Meer over