Nieuw seizoen in de maak

Opnames De Erfgenaam weer van start

17 februari 2023 11:07 | amusement | Door Tessa Kok

© RTL

Mooi nieuws voor de fans van het programma De Erfgenaam, want de opnames voor het nieuwe seizoen zijn weer begonnen. 

Via een tweet laat erfrechtelijk genealoog Klaas Zondervan, die een belangrijke rol speelt in het programma, weten dat ze bezig zijn met nieuwe opnames.

De Erfgenaam

Het RTL-programma kon de vorige twee seizoenen rekenen op hoge kijkcijfers en enthousiaste kijkers. Het programma wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai en draait om het zoeken naar rechtmatige erfgenamen van onbekende nalatenschappen. Nicolai gaat in zijn zoektocht de hele wereld over en komt op speciale plekken terecht om bijzondere familiegeschiedenissen aan het licht te brengen. Daarbij krijgt hij hulp van erfrechtelijk genealoog Klaas Zondervan.

In het programma doen Ruben en Klaas er alles aan om de erfenis bij de rechtmatige erfgenaam te krijgen, voordat de verjaringstermijn verstrijkt en de erfenis vervalt. Dat gaat lang niet altijd zonder slag of stoot. Kijkers komen in de uitzendingen ook meer te weten over het verhaal achter de erfenis, de erflater en de erfgenaam.

Nieuw seizoen

Voor de trouwe fans is het in ieder geval goed nieuws dat de opnames weer in volle gang zijn. Wanneer we het nieuwe seizoen op televisie kunnen verwachten, is nog niet bekend.

Meer over