Jim en Patty klikken er lustig op los...

Opnames nieuw seizoen Perfecte Plaatje al begonnen

28 mei 2018 10:55 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
RTL laat er geen gras over groeien: Het perfecte plaatje keert pas in het najaar terug op de buis, maar de opnames van het derde seizoen van de fotowedstrijd zijn nu al begonnen. 

Dat deelnemers Patty Brard en Jim Bakkum het programma serieus nemen blijkt wel op Instagram.

Oefenen met Fred

Zo was Patty afgelopen weekend al druk aan het oefenen op het strand. Ze kreeg hulp van sterrenstylist Fred van Leer, ook geen onbekende met een selfie, die haar bijstond met raad en daad over het kieken van een stel aantrekkelijke mannen. Zo liet ze zich fotograferen terwijl ze aan het fotograferen was, wat een onbedoeld Droste-effect gaf.

En uiteraard hielp Patty ook Fred waar nodig.  

Black & white Bakkum

Jim Bakkum is zo bevlogen door zijn hobby dat 'ie zelfs een eigen Instagrampagina aan zijn fotografie heeft gewijd. Op z'n reguliere Instagramaccount laat hij maandag weten niet zoveel met BN'er-programma's te hebben maar dat hij eigenlijk vorig seizoen al had mee willen doen omdat de show de kans biedt zijn passie te ontwikkelen. Ook liet 'ie al een voorproefje van zijn werk zien, in stemmig zwart-wit.

 

Vandaag begint dan de eerste echte opnamedag van Het Perfecte Plaatje. In 2005 heb ik ooit de eerste Dancing With The Stars gewonnen, maar moet eerlijk zeggen dat ik in de jaren daarna niet zoveel meer had met de ‘BN’er’ programma’s. Maar toen kwam dit programma en zag ik dat ik écht een passie door zou kunnen ontwikkelen. Dit wilde ik zó graag doen. Vorig jaar zou ik al mee doen, maar kon toen helaas niet vanwege agenda, dus toen ze me dit jaar weer belden was ik heel blij. Ik heb veel zin in dit avontuur en ben heel benieuwd of ik me staande hou. Misschien lig ik er de eerste aflevering wel uit 😂. Jullie gaan het allemaal dit najaar zien. Ik zal de komende tijd dus heel veel beelden schieten, en alles wat ik kan delen zet ik op @JimbakkumPhotography. Een pagina die ik even vrijblijvend heb aangemaakt om mijn foto’s op te zetten. Ook al heeft de pagina nu al bijna 2000 volgers. No pressure. 😳Deze foto is van gisteren. Mijn kleine ‘Heidi’ op de trampoline 👧🏼 Trots! 📷 @HetPerfectePlaatjeRTL @TalpaTV

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Ook de andere Perfecte plaatje-kandidaten gingen aan de slag. Wie dat naast Jim, Patty en Herman den Blijker precies zijn, houdt RTL nog even geheim. 

Meer over