Italiaanse feestvreugde

Opnames Temptation Island verstoord door feestende meute

12 september 2020 12:14 | amusement | Door Dominique Hofman

© RTL Nederland
De opnames van Temptation Island zijn pas net begonnen, maar zijn nu al bruut verstoord door een feestende meute. Dat liet presentator Kaj Gorgels vrijdag merken via zijn Instagram Stories.

De opnames vinden dit jaar in Italië plaats, maar het coronavirus zorgt er niet voor dat er minder gefeest wordt in het land. Op de stories van Kaj Gorgels van vrijdag was te zien dat de opnames in een haven steeds bruut verstoord werden door boten met feestende mensen en harde muziek. "Wanneer je probeert te filmen en er 30 partyboten met 50-plussers blijven langskomen", schreef Kaj bij de filmpjes.

Dansende Monica

Monica leek de feestende meute wel gezellig te vinden. Op de beelden is ook te zien dat ze lekker haar heupen schudt op de muziek van een voorbijgaande partyboot. De mensen op de boot juichten bemoedigend. 

Het ging om de eerste opnames voor het programma, dat al in november wordt uitgezonden op Videoland. Na afloop van de uitputtende dag plaatste Kaj een foto op zijn Instagram met zijn kersverse presentatiepartner en beste vriendin Monica. Laatstgenoemde gaf eerder al aan dat het presenteren van Temptation Island een droom is die uitkomt. 

 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

SJEAUW, dag 1. 🎥🎙🌍🏝

Een bericht gedeeld door Kaj Gorgels (@kajstypetjes) op

Meer over