Geef je op!

Opnames van nieuw seizoen The Masked Singer binnenkort van start

8 augustus 2023 10:01 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Buddy VedderCarlo BoszhardGerard Joling en Loretta Schrijver mogen hun opschrijfboekjes er weer bij gaan pakken. Eind deze maand gaan de opnames van The Masked Singer van start. 

Welke BN'ers verschuilen zich dit jaar in een van de pakken?

Lees ook: Dit is de winnaar van The Masked Singer 2022 

The Masked Singer

The Masked Singer heeft na vier succesvolle seizoenen eigenlijk geen introductie meer nodig. Inmiddels is algemeen bekend dat in elke aflevering van dit fijne amusementsprogramma van RTL BN'ers, vermomd in spectaculaire kostuums, zingend de strijd met elkaar aangaan. Twee panels, bestaande uit Carlo Boszhard & Loretta Schrijver en Gerard Joling & Buddy Vedder, moeten vervolgens aan de hand van de optredens en hints de identiteit van de karakters proberen te achterhalen. En dat blijkt vaak lastiger dan gedacht.

Publiek

Om de opnames van de nodige sfeer te voorzien, wordt er nu alleen nog gezocht naar... publiek! Iedereen die bij de opnames wil zijn, kan zich aanmelden voor een van de opnamedagen in augustus, september of oktober. Houd er wel rekening mee dat je als regulier publiek niet bij de onthullingen aanwezig mag zijn. Dat is - om lekken te voorkomen - enkel weggelegd voor een select groepje mensen. Lees hier meer over.

The Masked Singer zal naar verwachting in oktober of november weer wekelijks te zien zijn bij RTL4.

Meer over