Opnames Wie is de Mol? zitten er op

Het lijkt er sterk op dat de opnames van Wie is de Mol? ten einde zijn. In ieder geval voor Jan Versteegh, die na een week of drie afwezigheid weer een teken van leven heeft gegeven op de sociale media.

Het is zo goed als zeker dat de opnames van Wie is de Mol? de afgelopen weken in volle gang waren. Opvallend genoeg was Jan Versteegh in deze periode nergens te bekennen op de sociale media. Hij kan natuurlijk hebben genoten van een welverdiende vakantie in Noordoost-Siberië, waar je amper mobiel bereikt hebt. De kans dat hij deelnam aan de opnames van Wie is de Mol? 2018 lijkt waarschijnlijker.

Afbeelding

Jan Versteegh

Jan heeft na een week of drie afwezigheid weer een teken van leven gegeven op Instagram. Betekent dit dat de opnames van Wie is de Mol? er op zitten? Of is Jan simpelweg afgevallen voor de finale? Het antwoord op die vragen laat zich raden, feit is wel dat van presentator Art Rooijakers nog elk spoor ontbreekt op social media.

Art Rooijakkers

Arts' afwezigheid kan betekenen dat hij in stilte aan 't genieten is van een weerzien met zijn vriendin Andrea en hun tweeling Puk en Keesje. De tijd, en Arts' eerste post, zal het leren.

Meer over:

Reageren