Oprah Winfrey geeft weer eens een auto weg

Oprah Winfrey had gisteravond weer eens het gevoel dat ze een auto weg moest geven. Dus dat deed ze dan ook, in de show van Jimmy Kimmel.

Oprah Winfrey blijkt een vreemd soort ziekte te hebben: af en toe krijgt ze het gevoel dat ze een auto weg moet geven. Gisteravond overkwam het haar tijdens het programma Jimmy Kimmel Live.

Jimmy Kimmel

Tijdens de show zij Oprah ineens middenin het gesprek: "Ik heb dat gevoel weer. Je weet wel, dát gevoel." Jimmy deed net alsof hij van niets wist en vroeg enigszins verrast of de opnames moesten stoppen. "Nee, nee, nee", zei Oprah. "Ik wilde echt niet dat het hier zou gebeuren, maar het is nou eenmaal zo."

You get a car!

Vervolgens wijst Oprah een willekeurige vrouw uit het publiek aan: "Jij, dame in het blauw. Kom even hierheen!" De verbaasde Britney kwam naar beneden waarna Oprah in schreeuwen uitbarstte: "Jij, jij krijgt een auto!" Ondertussen valt er confetti uit de lucht en mag de vrouw naar buiten om haar nieuwe bolide op te halen.

Lunch

In 2004 leverde Oprah een soortgelijke stunt. Toen deelde ze aan haar volledige publiek een auto uit. Oprah krijgt dit gevoel naar eigen zeggen vooral wanneer ze de lunch heeft overgeslagen.

Bekijk het hilarische filmpje hieronder:

Reageren