One Night Only

Oprah Winfrey maakt special over teruggekeerde Adele

18 oktober 2021 15:25 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Guy Levy / BBC Pictures

Adele is een behoorlijke tijd uit de schijnwerpers geweest, maar nu ze nieuwe muziek heeft uitgebracht, is het gedaan met de rust. En Oprah Winfrey maakt daar gelijk gebruik van.

De interviewkoningin van de Verenigde Staten maakt voor CBS namelijk een special over de Britse zangeres. In het twee uur durende Adele One Night Only praat Winfrey met Adele over haar nieuwe plaat, haar zoon, het leven na de scheiding en haar gewichtsverlies.

Album

Adele zingt daarnaast voor het eerst nummers van haar nieuwe album 30 live op het podium. Het volledige album verschijnt vijf dagen nadat de special Adele One Night Only te zien is geweest bij CBS.

Meeste streams 

Of het interview van Oprah Winfrey met Adele ook in Nederland te zien is, is nog niet bekend. Het ligt eigenlijk wel in de lijn der verwachting dat een van de Nederlandse zenders ermee aan de haal gaat. Logisch ook, want Adele is helemaal terug. Haar single Easy On Me brak op Spotify snel het record van de meeste streams op een dag. Het nummer is inmiddels al meer dan 40 miljoen keer beluisterd.

Meer over