Oscar Aerts bezorgd over aanstaand vaderschap

Oscar Aerts wordt binnenkort voor het eerst vader en dat baart het voormalig GTST-gezicht zorgen. Zowel hij als z'n vriendin hebben geen vast inkomen. 

Aerts deed deze openhartige bekentenis in een interview met Weekend

Onzekerheid

Als acteur heeft de 26-jarige Oscar geen vast inkomen. Ook zijn vriendin Jessica, momenteel werkzaam als nanny, heeft geen vast contract en in haar branche is dat ook lastig: "Dat vind ik momenteel extra eng, aangezien er een kindje onderweg is. Er moet wel een extra mondje gevoed worden. Hoe gaan we dat straks doen?" Momenteel is Oscar in Suriname voor de opnames van de filmkomedie Tuintje In Mijn Hart, maar hij mist naar eigen zeggen wel het vaste inkomen dat GTST bood. 

Alleen maar liefde

Ondanks die onzekerheid heeft Oscar wel vertrouwen heeft dat het goed komt: "Je moet elkaar soms ook niet gek maken, want ik geloof dat het uiteindelijk wel goed komt.”Je moet elkaar soms ook niet gek maken, want ik geloof dat het uiteindelijk wel goed komt. Het kind heeft eigenlijk alleen maar liefde nodig, wat hij of zij sowieso van ons zal krijgen. Het hoeft niet volgestopt te worden met dure spullen.”

Jongetje

In een eerder interview met RTL Boulevard verklapte Oscar het voorgevoel te hebben eind augustus vader te worden van een zoontje. Vriendin Jessica meent echter dat het een meisje wordt.

Jongen of meisje, de aanstaande papa blijft een soaphunk

Reageren