Oud-Utopiaan Andrea mag niet meer terugkomen bij haar ex-vriend Anton

24 april 2014 10:14 | amusement | Door Televizier

Ex-Utopiaan Andrea werd nu niet bepaald warm onthaald nadat ze op Tweede Paasdag uit Utopia werd weggestuurd. Haar ex-vriend Anton hoeft haar niet meer te zien.

Tijdens haar verblijf in Utopia kreeg Anton een hartaanval, waarna Andrea hem opzocht in het ziekenhuis. Haar 30-jaar oudere vriend was dolblij en Andrea drukte hem op het hart Utopia te verlaten. Toen ze dat niet deed, moest ze in de Telegraaf lezen dat Anton haar aan de kant had gezet.

Het is klaar

De 82-jarige fotograaf lijkt voet bij stuk te houden nu de massagetherapeute weer thuis is. In de Telegraaf laat Andrea’s ex weten: "Het is klaar tussen ons. Dat was het al en dat is het nog steeds. Er is nooit sprake van geweest dat ze na haar vertrek uit Utopia bij mij op de stoep zou komen staan.

We hebben het uitgesproken, de lucht is geklaard en ik hoop dat het haar goed gaat. Maar bij mij terugkomen? Nee… Het zou trouwens niet eens hebben gekund, want ik ben niet thuis maar lekker op vakantie in de provincie.”

Leven weer oppakken

Een zware dobber voor Andrea, die maandag door nieuwkomer Dennis werd weggestuurd uit Utopia en nu in de dagelijkse samenleving haar gewone leven weer op moet pakken.

Utopia-acties

Ze heeft haar naam in ieder geval wel op de Nederlandse realitykaart gezet met al haar acties in Utopia. Ze stal kleding van hulporganisatie Humana, wilde eerst uit Utopia en toen toch weer niet. Ze zou volgens haar dochter alles aan elkaar liegen en acteren in Utopia.

Meer over