Oudejaarsconferences

Oudejaarsavond 2019: Claudia tegen Martijn

31 december 2019 15:26 | amusement | Door Irma Tomas

© POWNED
Het ultieme kijkmateriaal voor oudejaarsavond is natuurlijk een oudejaarsconference. En dit jaar hebben we er twee. Eentje van Claudia de Breij en de ander van Martijn Koning.

Claudia de Breij

Claudia de Breij vermaakt deze 31 december voor de tweede keer de kijkers van NPO 1.  Drie jaar geleden was ze een denderend succes met 2,2 miljoen kijkers, dus de verwachtingen zijn hoog gespannen. Veel heeft Claudia nog niet willen verklappen over haar show, behalve dan dat ze aandacht besteedt aan Songfestivalwinnaar Duncan Laurence, de Oranjeleeuwinnen en de hitte van deze zomer. Extra spannend: Claudia doet het allemaal live vanuit de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. 

De oudejaarsconference van Claudia de Breij begint om 22.20 uur op NPO 1

Martijn Koning 

Hij noemde zijn show alvast 'de grappigste show die hij ooit maakte' dus aan zelfvertrouwen geen gebrek bij Martijn Koning die het publiek van RTL 4 vanavond moet laten lachen. Het is een oudejaarsconference-debuut voor Martijn dus zenuwachtig zal hij wel zijn maar volgens hem komt het allemaal goed met de roastachtige conference die hij in elkaar heeft gedraaid. Martijn Koning is meer een standupper dan een echte cabaretier dus er valt iets te kiezen vanavond. Dat kiezen hoeft trouwens niet, de oudejaarsconferences sluiten precies op elkaar aan. 

De oudejaarsconference van Martijn Koning begint om 20.30 uur om RTL 4

Meer over