Oudejaarsprogrammering 2013 bekend

Sinterklaas en de Kerstman zijn het land nog niet eens binnen, maar de Nederlandse omroepen zijn al druk bezig met de oudejaarsprogrammering.

Bij de oudejaarsprogrammering van dit jaar zitten weer een aantal vertrouwde formules, zo pakt RTL4 uit met de oudjaarsspecial van Van der Vorst Ziet Sterren en Ik Hou van Holland.  

Beter dan het Origineel

SBS6 komt met een aantal vernieuwende programma’s, zo weet zappen.blog. De zender opent de avond met Lachend het Jaar Uit en zendt daarna Beter dan het Origineel uit, een nieuwe muziekshow met Jeroen van der Boom.

Ook de rest van de SBS6-avond staat in de teken van muziek. Vanaf 22.00 uur wordt de registratie van Heel Holland Zingt Hazes uitgezonden, gevolgd door Het Grote Staatsloterij Meezingfeest.

Ivo Niehe en Theo Maassen

Nederland 1 zet een aantal grote namen in op oudjaarsavond. Zo wordt er eerst een speciale TV Show met Ivo Niehe uitgezonden. Uiteraard kan De TV Draait Door ook niet ontbreken. Tot slot staat OJPMTM in de planning, de oudejaarsconference van Theo Maassen.

Omroep Max komt dit jaar ook weer met een grote show, zij zenden op de late avond Tijd Voor Max Oudejaarsshow uit op Nederland 2. Vorig jaar waren daar onder anderen Mies Bouwman, André van Duin en Erica Terpstra te gast.

Reageren