Overzicht

Afscheidsode: de leukste momenten van Koffietijd op een rijtje

22 mei 2023 16:50 | amusement | Door Janine van Rooden

© RTL/Nick van Ormondt
Wie had ooit gedacht dat Koffietijd zou stoppen. Toch is het deze week echt zover. Gelukkig hebben we de beelden nog!

Wij hebben de leukste momenten van de afgelopen jaren voor je op een rijtje gezet.

De openingstune

Net zoals elke Koffietijd-uitzending beginnen wij ook dit overzicht met de welbekende openingstune. In deze video gezongen door niemand minder dan Loretta Schrijver en Quinty Trustfull.

Legendarische optredens

Artiesten kwamen altijd graag hun nieuwste single promoten in het tv-programma. Niet alleen vanwege de kijkcijfers, maar ook zeker vanwege het enthousiasme van de presentatrices die altijd lekker meeswingden.

Yes-R - Verleden Tijd

KLUBBB 3 - Het Leven Danst Sirtaki

De Jeugd van Tegenwoordig - Zakmuitdeheup

Bram Krikke & Pieter Valley - Bunda

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Bram Krikke (@bram.krikke)

Brutale Ciske de Ratjes

Loretta Schrijver en Pernille La Lau zullen de komst van deze kleine Ciske de Ratjes niet snel vergeten. De jongens haalden hun beste imitaties van de bekende Amsterdamse vlegel uit de kast en daar schrokken de presentatrices nogal van.

Hilarische challenges

Koffietijd bestond zo lang dat het regelmatig met de tijd mee moest gaan. Zo waren de presentatrices en Patrick Martens er niet vies van om mee te doen aan allerlei trendy social media-challenges. Dat zorgde voor veel jolijt in de studio.

Hét pareltje

En dan is het tijd voor het pareltje der pareltjes: Emile Ratelband die er enorm van overtuigd was dat hij door een glazen deur heen kon lopen. Loretta Schrijver keek schoorvoetend toe hoe de positiviteitsgoeroe zichzelf de vernieling in hielp.

Meer over