Owen Schumacher en Paul Groot keren terug met Koefnoen in 2014 en 2015

27 januari 2014 10:51 | amusement | Door Televizier

Grappenmakers Owen Schumacher en Paul Groot maken twee nieuwe seizoenen voor het satirische programma Koefnoen.

Opnieuw maakt het tweetal satirische sketches over de actualiteit. Schumacher en Groot: "Al tien jaar maken wij het programma Koefnoen. De omroep biedt ons alle vrijheid om te maken wat we willen, en met wie we dat willen. En de actualiteit verveelt nooit, dus het is een voorrecht en een groot plezier om de komende twee jaar weer nieuwe afleveringen te mogen maken."

Inhoud en humor

Mediadirecteur Remco van Leen is zeer tevreden dat de samenwerking met de makers van Koefnoen wordt voortgezet. Het programma is na tien jaar nog steeds ontzettend populair bij het publiek. “Wat mij betreft is Koefnoen een unieke combinatie van inhoud en humor”, aldus Van Leen.

Dertiende seizoen

Het dertiende seizoen van Koefnoen is later dit jaar te zien bij de AVRO. In hun hilarische imitaties en parodie├źn worden Schumacher en Groot bijgestaan door vertrouwde gezichten als Plien en Bianca, Jeremy Baker, Martine Sandifort, Sanne Wallis de Vries, Frans van Deursen en Marjan Luif.

Koefnoen

Koefnoen is sinds 2004 te zien op de Nederlandse televisie. Wekelijks genieten meer dan een miljoen kijkers van het imitiatieprogramma, wiens naam in het Jiddisch ‘vrijkaartje’ betekent. Schumacher en Groot wonnen in 2006 de Zilveren Nipkowschijf voor hun programma.

Meer over