Paay presenteert Cougar Love op TLC

Gisteravond maakte Patricia Paay bekend wat voor een programma zij gaat presenteren op TLC: Cougar Love. In het programma gaat ze op zoek naar vrouwen die jongere mannen daten.

Gisteren berichtten wij al dat Paay haar comeback gaat maken bij vrouwenzender TLC. Nu is dus bekendgemaakt dat de diva het programma Cougar Love gaat presenteren. Hiervoor zal ze vier dagen lang cougars volgen in hun dagelijks leven.

Patricia over Cougar Love

Aan RTL Boulevard laat Patricia weten: "Ik ben middenin de opnames al en daar geniet ik heel erg van. Het past zó leuk bij me, echt ik ben er heel blij mee!"

Het programma is haar inderdaad op het lijf geschreven. Eerder had de 63-jarige blondine een relatie met de 28-jarige Nicky van Dam. Deze relatie werd begin dit jaar verbroken. Ook zou La Paay het bed hebben gedeeld met de dertig jaar jongere Waylon.

Tanja Jess

Verder zal cougar Tanja Jess kort aan het woord komen in het programma. Zij is getrouwd met de twaalf jaar jongere Charly Luske. In het programma wil zij vooral een andere kant van het fenomeen cougar belichten. Zo vertelt ze: "Ik vind de term cougar namelijk echt verschrikkelijk. Alsof je een roofdier bent opzoek naar een prooi."

Wanneer het programma van start gaat is nog onbekend.

Reageren