Veiling

Pakken finalisten The Masked Singer onder de hamer

15 december 2021 09:41 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Tom Cornelissen

Aankomende vrijdag is de finale van het derde seizoen van The Masked Singer en de vier pakken van de overgebleven kandidaten worden geveild voor het goede doel. De opbrengst gaat naar Project Glimlach.

Vanaf woensdagavond kunnen geïnteresseerden bieden op de outfits van Cupido, Krokodil, Haai en Giraffe, zo laat RTL weten. Volgens kijkers worden de pakken nu gedragen door Jamai Loman, Emma Heesters, Xander de Buisonjé en Tygo Gernandt. Vrijdag weten we dat in ieder geval zeker.

Goede doel

Als startbedrag heeft de omroep een bedrag van 2500 euro vastgesteld. De veiling duurt overigens tot en met vrijdagavond, de avond van de finale van de entertainmentshow.De opbrengst van de veiling gaat naar Project Glimlach, een inzamelingsactie van RTL. Het bedrag wordt daarna overgemaakt naar Stichting Kinderziekenhuizen van Oranje.

Winnaars

In het eerste seizoen ging de winst naar Tania Kross, die als Robot was verkleedt. Vorig jaar kroonde Jan Dulles zich als Neptunes tot winnaar. De finale van The Masked Singer is vrijdag 17 december om 20:00 uur te zien op RTL4.

Meer over