Ouch

Panellid Ronnie Flex maakt I Can See Your Voice met de grond gelijk

21 juni 2023 19:42 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP
Ronnie Flex is één van de panelleden van I Can See Your Voice, maar de rapper voelt zich niet altijd even goed op zijn plek bij de RTL-show. Volgens de 31-jarige Capellenaar ‘brengt het programma alleen maar geld in het laatje’.

"Ik ben een serieuze artiest en wil graag iets serieus doen op tv. Maar ik hoefde er alleen maar te zitten, twee uur per dag aanwezig te zijn, om gewoon goed betaald te krijgen”, geeft Ronnie Flex in gesprek met Nieuwe Revue aan.

Maandje

Toch nam hij niet de benen en dat is best begrijpelijk. “Toen dacht ik: wel een lekkere baan, dat doe ik wel een maandje per jaar. Maar ik merkte ook dat ik niet echt iets naar de tafel kon brengen.”

Chemie 

Flex zit in het panel met Samantha Steenwijk, Fred van Leer en Marieke Elsinga. Echt chemie is er volgens hem tussen het viertal niet. "Als die Fred en Samantha door elkaar zaten te praten, ga ik niet daartussen springen. Ik weet niet eens waar de fok ze het over hadden."

Bullshit

De rapper heeft geen goed woord meer over voor I Can See Your Voice. "Sowieso, zo’n programma slaat in eerste instantie eigenlijk nergens op, want je kan helemaal niet aan iemand zien of hij kan zingen of niet. Je moet vanuit het niets bullshit roepen, eigenlijk."

Meer over