Comeback

Paradise Hotel keert terug op de buis

16 mei 2024 10:30 | amusement | Door Esther Hut

© screenshot YouTube

Oude tv-formats blijken weer helemaal in, want na bijna twintig jaar maakt Paradise Hotel een comeback in Nederland.

Doet het programma nog een belletje rinkelen?

Paradise Hotel

Het is alweer even geleden dat Paradise Hotel werd uitgezonden in Nederland. In 2005 om precies te zijn en was een van de eerste realityseries rond die tijd. Tanja Jess en Hans Otten namen toen de presentatie voor hun rekening.  

In het programma vertrekt een groep single mannen en vrouwen naar een tropisch oord en zullen ze verblijven op een prachtige luxe locatie. De singles moeten een partner in crime vinden om met en tegen elkaar de strijd aan te gaan om zo lang mogelijk in het spel te blijven.

Tijdens de eliminatieceremonie worden er nieuwe koppels gevormd. Gaan ze voor de liefde of voor het geld? Degene zonder partner moet het hotel verlaten en wordt vervangen door een nieuwe kandidaat. Uiteindelijk kan de populairste kandidaat een flinke geldprijs winnen.

Gouden bal

Misschien herinner je nog wel dat fragment waar de deelnemers een bal in hun handen houden. Dat was dus ook in Paradise Hotel. Aan het eind staat er een koppel tegenover elkaar met een gouden bal in handen en wie de bal laat vallen kiest voor het geld. Als je de bal vasthoudt een minuut lang, dan kies je voor de liefde.

Kandidaten

Lijkt het jou wel wat om mee te doen aan Paradise Hotel? Dan is er goed nieuws, want producent Blue Circle zoekt kandidaten die willen afreizen naar een zonnig oord. Aanmelden kan hier.

Wanneer we Paradise Hotel kunnen verwachten in Nederland is nog niet bekend. Ook wie het dit keer presenteert wordt later aangekondigd.

Meer over