Bromance

Pascal uit B&B Vol Liefde deelt kiekje met Melvin: 'Beste maatjes'

3 Augustus 2021 15:12 | amusement | Door Demi Schoenmakers

© Screenshot RTL 4
Melvin en Pascal waren allebei op zoek naar de liefde en reisde hiervoor af naar Italië. Daar probeerden ze in B&B vol liefde het hart van B&B-eigenaar Debbie te veroveren. Al snel werd duidelijk dat het tussen Melvin en Debbie niks ging worden, maar Melvin en Pascal spreken elkaar wél nog iedere dag.

In B&B vol liefde ontvangen Nederlandse bed & breakfast-eigenaren in het buitenland een aantal mannen en vrouwen in de hoop de liefde van hun leven te vinden.

Beste maatjes

Tijdens hun verblijf in de Italiaanse havenstad Salerno is een hechte vriendschap ontstaan tussen Pascal en Melvin. Het vertrek van Melvin viel Pascal dan ook zwaar.

Maar lang hebben ze elkaar niet hoeven te missen, want op Twitter laat Pascal weten dat de twee elkaar zelfs na de opnames nog dagelijks spreken. "Voor iedereen die het vraagt en hoopt natuurlijk: Melvin en ik zijn beste maatjes en we spreken elkaar elke dag. Verder kan en mag ik natuurlijk niks zeggen." Ook deelt hij een kiekje waarop te zien is dat ze samen op het terras zitten. 

Of Pascal wél het hart van Debbie heeft kunnen veroveren, is dus nog niet duidelijk. B&B vol liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4.

Meer over