Patricia Paay en nieuwe vriend bij Carlo's TV Café

Patricia Paay en haar 42-jarige jongere vriend Maurice Dix geven zondag hun eerste gezamelijke tv-interview bij Carlo's TV Café. 

Nog maar een paar dagen geleden vertelde Patricia Paay (66) in het blad Party dat ze helemaal geen zin had in een tv-interview samen met haar nieuwe vriend Maurice (24). Maar Patries is blijkbaar gemakkelijk over te halen, want aanstaande zondag zit ze samen met Maurice in Carlo's TV Café.

De toekomst

Patricia en haar automonteur gaan volgens het RTL-persbericht alles vertellen wat we willen weten: 'Van het grote leeftijdsverschil tot de reputatie van de familie van Maurice, niets blijft onbesproken. Aanstaande zondag maakt het stel aan alle geruchten een einde en vertellen ze hoe verliefd ze zijn en wat de toekomst hen gaat brengen.'

Irene Moors

Diva Patricia en haar vriendje zijn niet de enige gasten in Carlo's TV Café. Frans Bauer is deze week de co-host van Carlo, Ryanne van Dorst, alias Elle Bandita uit Expeditie Robinson, komt langs en Irene Moors maakt op grootse wijze haar comeback op de zondagmiddag.

Carlo's TV Café - elke zondag tussen 18.10 uur en 19.20 uur op RTL 4

Lees ook:
Carlo's liefde voor de zondagmiddag 

Meer over:

Reageren