De 10 Vragen

Loopt Patricia Paay door seksvideo koninklijke onderscheiding mis?

7 januari 2023 10:06 | amusement | Door Faye Heijnis

© Talpa
De 10 Vragen was vrijdagavond alweer toe aan de laatste aflevering op SBS6. Daarin streek Patricia Paay bij Rob Kemps neer, nadat ze het interview de dag ervoor in HLF8 afbrandde.

Patricia vertrouwt Rob en de kijkers van De 10 Vragen toe dat ze oma hoopt te worden. Ook geeft ze te kennen dat ze veertien jaar na hun scheiding nog steeds niet weet waarom ex Adam Curry haar verliet.

Op een gegeven moment stipt ze zelf ook haar vernietigende seksvideo aan, als ze aangeeft eigenlijk wel graag een lintje van de koning te willen krijgen.

Seksvideo en lintje

Ze vreest alleen dat dat nooit zal gebeuren en legt de schuld daarvan neer bij de verspreider van haar seksvideo. "Ik denk dat ik geen standbeeld krijg, omdat natuurlijk dat vervelende filmpje uitkwam. Dus een lintje krijgt ik ook niet meer, dat heeft diegene verpest."    

Je kunt het fragment hieronder terugkijken: 

En in dit fragment blikt Patricia openhartig terug op haar gestrande huwelijken: 

Patricia Paay kritisch over De 10 Vragen

Doordat Patricia de dag ervoor in HLF8 vertelde dat ze er 'kregelig' van werd dat Rob 'zo door dramde', waren kijkers nieuwsgierig naar hun gesprek in De 10 Vragen.

Het resultaat viel wat dat betreft tegen: Rob Kemps zorgde volgens kijkers best voor een prettig gesprek. "Het interview met Patricia was echt veel leuker dan Patricia vond. Goed gedaan!", klinkt het onder meer. Een ander noemt het daarentegen wel het 'meest overbodige interview in de tv-geschiedenis'.  

 Je kunt De 10 Vragen hier terugkijken.

Meer over