Patricia Paay viert bruiloft in evenementencentrum in Hoofddorp

18 januari 2017 12:04 | amusement | Door Televizier

Patricia Paay is nooit te oud om te trouwen. De 67-jarige diva stapte op 3 november al in het huwelijksbootje met miljonairszoon Robbert Hinfelaar van 32 jaar. Dinsdag was het tijd voor een feestje.

Dinsdag gaven de twee een feest voor 70 man in een lullig evenementencentrum in Hoofddorp. Voor de paparazzi, die de kou trotseerden voor een foto, was het thuiskomen van een koude kermis. Paay liet zich niet zien. Wel staat op de website van het AD een foto waarop de diva een andere jurk aanheeft dan de jurk die ze uitkoos in het programma Say yes to the dress. 

Bruidsjurk

In Say yes to the dress koos Patricia niet voor een maagdelijk witte jurk, maar voor een over-the-top bruidsjurk in barok-stijl met brons en koper. Blijkbaar is Patricia toch van gedachten veranderd en droeg ze dinsdag een bescheiden witte off-shoulder jurk van kant.

Carlo Boszhard

Het feest barstte los in Claus Park Collection in Hoofddorp, waar je niet alleen kan trouwen, maar waar ook bowlen tot de mogelijkheden behoort. Op het feest was welgeteld één BN’er te vinden. Alleen Carlo Boszhard kwam langs om het stel te feliciteren.

Vierde huwelijk

Het is niet de eerste keer dat Paay in het huwelijksbootje stapt. Haar huwelijk met de maar liefst 35 jaar jongere Hinfelaar is de vierde in de rij. Voor Hinfelaar is het zijn eerste huwelijk. Laten we hopen dat de tortelduifjes lang gelukkig mogen zijn. 

Meer over