Patty Brard begrijpt kritiek op nieuwe K3

Fans blijven ontevreden over de nieuwe K3. Hanne, Klaasje en Marthe zouden de magie van hun voorgangers niet hebben. K3-fan Patty Brard snapt dat.

In Shownieuws vertelde Patty dat ze afgelopen weekend in de Brabanthallen was voor de allereerste Nederlandse K3-afscheidsshow.

Rollercoaster

Na het zien van het optreden, waarin de oude en nieuwe K3's samen een podium delen, begrijpt Brard wel waarom fans nog niet te spreken zijn over de nieuwkomers: "Je hebt de oude en de nieuwe K3. De oude is een geoliede machine die al 17 jaar loopt en de nieuwe K3 komen net uit die wervelwind, de rollercoaster van die talentenjacht.  Ze komen nu terecht in die geoliede machine en dat is een rollercoaster in een rollercoaster."

Verschil

Patty ziet als K3-kenner duidelijk verschil tussen de twee groepen en vindt dat ook wel iets charmants hebben. Toch is ze kritisch: de nieuwe lichting zou nog te voorzichtig zijn en niet genoeg knallen, het lijkt soms zelfs of ze nog staan te tellen tijdens hun dansjes: "Maar ja, het moet ook gewoon nog even groeien."

Kristel

De nieuwe K3 kan voorlopig de kunst nog afkijken van hun voorgangsters. De afscheidstour loopt tot 17 april en daarna blijft Kristel Verbeke betrokken bij de groep in een managersrol. Ze liet al eerder zien behoorlijk streng uit de hoek te kunnen komen.

 

Meer over:

Reageren