Patty Brard belooft verbaal vuurwerk bij nieuwe reeks Ranking the Stars

17 juli 2016 16:50 | amusement | Door Televizier

© BNN-VARA

Ranking the stars is vanaf vanavond terug met een nieuwe reeks. Volgens vast panellid Patty Brard staat er de komende weken heel wat te gebeuren. De presentatrice spreekt zelfs van bloedbonje.

Dat de sterren in het vrolijke lijstjesprogramma geen blad voor de mond nemen, is na meer dan tien jaar wel duidelijk. Toch is zelfs Ranking-veterane Patty Brard (61) lichtelijk geschokt hoe hard 't er dit keer aan toe ging tijdens de opnames.

La Bloemen versus Wibi

In Shownieuws vertelde Patty dat er een heftig conflict ontstond tussen nieuwkomers Karin Bloemen en Wibi Soerjadi. Reden waren de aanhoudende geruchten dat de pianist diep in de schulden zou zitten, wat Wibi zelf ontkent. Dat schoot La Bloemen in het verkeerde keelgat, waarna ze onthulde dat een bevriende pianoleverancier nog tienduizenden euro's van Soerjadi krijgt. Daarop werd Wibi zo boos dat hij dreigde op te stappen. Presentator Paul de Leeuw wist de boel te sussen. Patty verwacht dat het gehekelde fragment de uiteindelijke uitzending niet gaat halen.

Patty versus Ajouad

Zelf kwam Patty er ook niet zonder kleerscheuren vanaf, zo onthulde ze in haar column in weekblad Weekend. Onder meer presentator Ajouad El Miloudi had het op haar gemunt: "Ajouad vond dat ik nooit wat had betekend in mijn leven voor de Nederlandse tv, laat staan voor de algehele samenleving. Ik schoot uit mijn slof. Ik kon niet uitstaan dat die snotneus me had waar hij me hebben wilde. Hij pakte me op een van mijn zwakste plekken, namelijk mijn gevoel."

Sabia Engizek

Een van de meest spraakmakende deelnemers is Sabia Engizek. De Duitse socialite had toegezegd zonder precies te weten wat Ranking the stars inhield. Zowel Patty als Paul de Leeuw hebben haar daarom voorgelicht: "Patty zei luister dit is een spel dat er wordt gespeeld, dus neem niet alles persoonlijk op. Er werden impertinente vragen gesteld, maar ik heb gelachen en genoten van iedereen op de set."

Ranking the stars is vanaf zondag 17 juli te zien omstreeks 21.55 uur op NPO 3.

Meer over