Patty Brard en Sander Lantinga in nieuw seizoen Ranking The Stars

16 maart 2018 09:32 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO Uitzendinggemist

Patty Brard en Sander Lantinga nemen opnieuw plaats in Ranking the stars. Presentator Paul de Leeuw kondigde een nieuw seizoen van het programma aan op Radio 538.

“Twiggy Brard,” grapte Paul toen hem gevraagd werd wie er dit seizoen meedoen. Hij hintte hiermee naar de maagverkleining die Patty Brard is ondergaan. Patty is al zeven seizoenen van de partij achter de kandidatendesk.

Sander Lantinga

Ook Sander Lantinga is een oude bekende van het programma. In 2009 presenteerde hij het programma twee seizoenen lang met Sophie Hilbrand. Zelf is hij ook als BN’er ‘gerankt’, dit is zijn derde seizoen als kandidaat.

Ranking the stars

In Ranking the stars krijgen tien bekende Nederlanders per aflevering twee niet alledaagse vragen gesteld. Vanuit een panel wordt een top 10 samengesteld waarin de kandidaten zijn gerankt. Iedere kandidaat maakt ook een eigen top 10, die ze daarna moeten toelichten. In het programma worden de BN’ers regelmatig belachelijk gemaakt en dat levert wel eens mot op. In het seizoen met Ajouad el Miloudi was Patty Brard zwaar beledigd, maar ze lijkt toch altijd weer terug te komen als kandidaat.

Lees ook: Sabia kreeg 40.000 euro voor haar deelname aan Ranking the stars.

Meer over