Patty Brard en Sylvia Geersen in nieuwjaarsspecial Ranking the Stars

Enkele maanden geleden werd bekend dat er een Oudejaarsaflevering komt van het programma Ranking the Stars. Nu zijn ook de namen onthuld van de BN'ers die terugblikken op 2013.

De kersverse deelnemers zijn Richard Groenedijk, Patty Brard, Jeffrey Wammes, Yes-R, Anny Schilder, Sylvia Geersen, Jamai, Kim-Lian van der Meij, Sylvana Simons en Dennis Weening.

The Hangover

De BN'ers nemen deel aan een speciale editie die de naam The Hangover heeft gekregen. ‘Terwijl half Nederland op 1 januari met een kater op de bank zit, spoelen wij 'm weg in de studio van Ranking the Stars: de beste plek om het nieuwe jaar in te luiden!’ aldus Paul de Leeuw over de bijzondere nieuwjaarseditie.

Nieuwjaarsspecial

In de Nieuwjaarsspecial blikken de katerige BN'ers niet alleen terug op 2013, maar ook vooruit op het nieuwe jaar. Wat zijn bijvoorbeeld de goede voornemens van Kim en Patty? En hebben Richard en Kluun nog spectaculaire plannen voor 2014? Op 10 december zijn de opnames begonnen. Patty Brard maakt trouwens haar comeback in het programma, want in seizoen tien deed ze ook al mee.

Ranking the Stars

De wintereditie is uitzonderlijk want Ranking the Stars is normaal alleen in de zomer te zien. In iedere uitzending is het de bedoeling dat tien BN'ers elkaar ranken op basis van pikante stellingen, met veel hilariteit tot gevolg. Inmiddels is het programma, gepresenteerd door Paul de Leeuw, al tien seizoenen te zien op BNN. Ranking the Stars: The Hangover wordt op 1 januari om 20.30 uur uitgezonden op Nederland 3.

Reageren