En er gaan nog meer BN'ers mee

Patty Brard gaat in therapie

3 mei 2018 11:51 | amusement | Door Televizier

© Roland J Reinders
Patty Brard gaat in therapie voor hey nog altijd achtergebleven trauma van haar faillissement. Dat doet ze openlijk op tv in het programma BN’ers in therapie. Niet alleen Patty praat over haar privéleven, ook Patricia Paay gaat met haar dochter in therapie.

Zeven BN’ers gaan in het programma BN’ers in therapie sessies volgen met psychiater Esther van Fenema. Patricia Paay en Christina Curry, Javier Guzman, Patty Brard, Glenn Helder, Bibian Mentel en Ismail Ilgun luchten hun hart in het programma. De diepgaande gesprekken worden aangevuld met fragmenten waarin familieleden en vrienden hun zegje doen.

Patricia Paay

De eerste aflevering draait om Patricia Paay. Door het uitlekken van haar persoonlijke sekstapes ging haar leven kapot. Ook dochter Christina Curry volgt een aantal therapiesessies. Zij heeft het nog steeds moeilijk met de scheiding van haar ouders en wil haar moeder zeggen hoe ze zich echt heeft gevoeld.

Patty Brard

Ook Patty Brard zoekt professionele hulp in het programma. “Ik ga in therapie omdat mijn persoonlijk faillissement mij zwaar heeft getraumatiseerd,” vertelt zij. Ze heeft ook geen contact meer met haar dochter en moeder. Binnenkort vertelt ze in een interview met Televizier hoe het nu met haar gaat. BN’ers in therapie is vanaf donderdag 17 mei om 20:30 uur te zien bij RTL5.

Lees ook: Patricia Paay schrok enorm toen haar seksvideo uitlekte: “Ik was mijn vrolijke zelf even helemaal kwijt.”

Meer over