"Zo blij"

Patty Brard in tranen in Het Perfecte Plaatje

29 november 2018 10:30 | amusement | Door Televizier

© ANP & RTL/Patty Brard
Patty Brard heeft al veel gedaan als BN'er maar nu stopt ze haar hart en ziel in haar nieuwste uitdaging: Het Perfecte Plaatje. Na de winst van een opdracht barstte ze in de aflevering woensdagavond in tranen uit. 

De opdracht was om een journalistieke foto te maken over Amsterdam. Patty ging languit op straat voor het beste perspectief en dat werd beloond. Ze fotografeerde een dakloze in het Vondelpark, tot groot genoegen van de jury.

Zo blij

Het perspectief werd bejubeld en Patty barstte in tranen uit. "O, wat erg", stotterde ze. "Ik voel me hier af en toe zo'n schlemiel. Ik ben hier zo blij mee." Toen ze zich excuseerde voor haar 'kinderachtige gedrag', kreeg ze een dikke knuffel van Jim Bakkum. "Yes, een 8,5!", riep ze vervolgens. "Eindelijk uit die middenmoot weg!"

Marlijn 

Terwijl Patty glunderend haar foto kon bewonderen op de voorpagina van Het Parool, moest een ander het veld ruimen: Marlijn Weerdenburg moest naar huis. Dat is dus weer een concurrent minder in de strijd om de winst van het programma.

De winnende foto:

Meer over