Patty Brard interviewt toyboy Onno Hoes in Show Laat

De affaire rond de zoen van burgemeester Onno Hoes wordt steeds groter. Patty Brard interviewt in Show Laat de gezoende jongen.

De knul heet Ruud Schepers en vond dat hij er maar bekaaid afkwam in de berichtgeving rond Onno Hoes en zijn echtgenoot Albert Verlinde. De 24-jarige Ruud vond dat hij werd afgedaan als een one night stand terwijl hij veel meer is dan alleen maar een scharrel van de burgemeester van Maastricht.

Toyboy

Patty Brard reisde af naar Maastricht voor een interview met Schepers. In het radioprogramma Evers Staat Op zei Patty er het volgende over: „Er zijn een aantal dingen verschrikkelijk onder het tapijt geveegd. Ik snap wel dat die jongen zich benadeeld voelt. Hij wordt neergezet als een toyboy die één keer met Onno gezoend heeft. Je kan hier toch wel spreken van een lange relatie die al meer dan een jaar lang plaatsvond.”

Albert

De hele zoen-affaire begint ondertussen behoorlijk pijnlijk te worden voor Onno Hoes en Albert Verlinde. Afgelopen maandag vertelde Verlinde in RTL Boulevard dat hij en Onno druk bezig zijn met reparatiewerkzaamheden in hun relatie, maar dat iedereen zal begrijpen dat iets dergelijks niet in een weekend opgelost is.

Reageren