Patty Brard is een televisiejunkie

16 maart 2017 15:36 | amusement | Door Televizier

© SBS/Elvin

Patty Brard vindt Wie is de Mol? hysterisch én ze jankt graag een potje mee met de gasten in All you need is love. Maar dat zijn niet de enige programma’s waar de diva graag naar kijkt. Ze is naar eigen zeggen ‘televisieverslaafd’.

Patty Brard is na Gordon en Gerard Joling misschien wel de grootste diva uit de Nederlandse showbizzwereld. Ze verschijnt overal op rode lopers, stond in mannenblad Playboy en ze had een eigen realityserie. Maar Patty doet meer, veel meer. Ze duikt op in zo ontzettend veel programma’s, dat je haast zou denken dat de Luv'-zangeres geen tijd meer over heeft voor zichzelf. Maar niets is minder waar. Patty blijkt televisieverslaafd.

Hysterie

Patty vindt het heerlijk om televisie te kijken. Zo zapt ze langs de meest uiteenlopende programma’s, maar Wie is de Mol? keek ze nooit. Tot afgelopen seizoen. Haar maatje Jochem van Gelder deed mee, en dus dwong ze zichzelf om de avonturenshow te bekijken. Met open mond keek ze naar de finale. “Wat een hysterie. Alsof de conferentie van Jalta in 1945 met president Roosevelt, Churchill en Stalin in de herhaling werd gegooid”, vertelt Patty in Weekend.

Lekker janken

Patty genoot van Wie is de Mol?, al is ze geen trouwe kijker geworden. “Ik jank toch liever een potje met Robert ten Brink mee bij All you need is love. Leeftijd misschien? Kan, maar het is best gek want ik ben dol op spelletjes”, zegt ze. Wellicht is Max geheugentrainer nog een aanrader voor de spelletjesfanaat.

Meer over