Patty Brard onderging maagverkleining

13 maart 2018 13:50 | amusement | Door Televizier

© SBS/Elvin

Patty Brard is twee weken geleden onder het mes gegaan voor een gastric bypass. En het werkt: in twee weken tijd is ze al 10 kilo afgevallen.

Voor Linda.tv houdt ze vanaf 22 maart haar vorderingen bij in het item Patty Brard: nog een keer slank en vertelt ze waarom ze voor deze rigoureuze maatregel koos: „Toen ik die dag op de weegschaal ging staan, woog ik 97.9 kilo. Ik schrok me dood en dacht: nu is het klaar. Ik ben in Nederland gaan kijken wat me mankeerde, want hoe kan je zo dik worden als je helemaal niet zo veel eet?”

Bambix

Volgens Patty Brard kwam ze na een extra strenge periode sporten, diëten, vitamines nog meer aan. Omdat in Nederland haar BMI te laag was voor een gastric bypass, week ze uit naar België voor de operatie. En daarna was het even afzien. „De eerste twee weken mag je alleen maar vloeibaar eten. Maar gelukkig ben ik nu al van de Bambix af en hoef ik m’n aardappels niet meer met een staafmixer te pureren, dus dat scheelt.”

Inmiddels is Patty al aardig tevreden. „Ik herken mezelf nu al niet meer. Ik voel me zó anders.” Ze hoopt eenderde van haar lichaamsgewicht te verliezen.

Meer over