'Mental block'

Patty Brard verklaart afgang bij The Wheel

26 september 2021 09:59 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Screenshot SBS 6

Patty Brard kreeg als expert in de derde aflevering van The wheel vaak de beurt, maar door haar zenuwen sloeg de beeldbuisdiva volledig dicht.

Patty maakt er geen geheim van dat ze liever niet aan kennisquizen meedoet. Ze zal nooit verschijnen in De slimste mens, maar voor het eigen SBS-programma The wheel maakte ze toch een uitzondering. Dat heeft ze geweten.

Ibiza

Patty nam plaats op het draaiende wiel als expert op het gebied van Ibiza. Maar waar andere experts als Catherine Keyl en Dennis van der Geest amper aan het woord kwamen, moest Patty aan de lopende band vragen helpen beantwoorden. Dat ging niet zo lekker: zelfs op haar eigen expertise ging ze de mist in toen ze de volgorde van de Balearen helemaal kwijt was.

Paniek

Bij Shownieuws verklaarde Brard al wat er mis ging tijdens de opnames. Haar nervositeit speelde haar parten. Op een gegeven moment kon ze niet meer helder nadenken en in die paniek was het onmogelijk om de kandidaten bij te staan. Maar weglopen was geen mogelijkheid, de experts zitten vastgeklemd op het wiel.

Euromast

Aan het eind van het spel maakte Kemps de balans op. Van alle zeven BN’ers had Brard het minst gescoord, maar dat maakte haar wel het meeste waard. Daarom moest een doodnerveuze Patty alsnog aan de bak om voor een pot van 36.000 euro te raden voor welk evenement de Euromast in 1960 gebouwd werd. Ze dacht de wereldtentoonstelling, het was de Floriade.

Feest

Daardoor greep finalist Florian naast de pot die hij wilde besteden aan een groot feest voor zijn vrienden. Patty had zo met Florian te doen dat ze spontaan aanbood bij haar thuis dat feest te geven. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl)

Meer over