Patty Brard voelt zich afgedankt door directeur SBS 6

22 september 2017 09:22 | amusement | Door Televizier

© SBS/Elvin

Toen Patty Brard in mei bekend maakte na 10 jaar te stoppen bij SBS Shownieuws ging het verhaal dat ze dat geheel uit eigen beweging deed. In een interview met Linda. Magazine vertelt ze dat de affaire heel anders in elkaar steekt.

Volgens Patty Brard is haar afscheid de schuld van de nieuwe directeur televisie. Toen de 62-jarige Brard een bijeenkomst had over haar toekomst bij de zender, nam het gesprek een vervelende wending. „Ze vroeg me wat ik nog zou willen doen op tv. Ik zei: ‘Dat is niet helemaal aan mij, zet me maar in waar je me graag wil hebben.’ Toen vroeg ze of ik Hart in Aktie zou willen presenteren. Nou, dat leek me geweldig, zo’n programma is mij op het lijf geschreven. Je moet er levenservaring voor hebben, en veel empathisch vermogen. Waarop zij antwoordde: ‘Met alle respect, Patty, daar hebben we toch echt iemand voor nodig die frisser en fruitiger is dan jij.’ Ik voelde me ontzettend vernederd.”

Eer aan mezelf

Daarna besloot de presentatrice dat ze er dan helemaal maar de brui aan zou geven. „Tijdens de kerstdagen heb ik er heel hard om gehuild en daarna heb ik besloten om dan de eer maar aan mezelf te houden.”

Op dit moment wonen Patty en Antoine grotendeels op Ibiza waar ze lekker aan het klussen zijn

 

Meer over