Met Will Koopman

Patty Brard werkt aan dramaserie over eigen leven

13 mei 2021 09:46 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot SBS 6
Patty Brard ziet een dramaserie over haar veelbewogen leven wel zitten. De tv-diva heeft samen met regisseur Will Koopman al plannen.

In de podcast van Shownieuws verklapt Patty haar toekomstplannen. 

Contract

Patty Brard tekende in 2019 een vierjarig exclusief contract bij Talpa en is voornamelijk actief als deskundige bij Shownieuws. Maar ze heeft ook plannen voor na 2023, als ze wellicht zelf minder op de buis te zien zal zijn. 

Familiedrama

Patty heeft in haar leven en loopbaan zo ontzettend veel ups en downs gekend: van glamourhuwelijken tot familiedrama's en een publiekelijk faillisement. Ze vertelde er alles over in haar autobiografie, maar er is meer: "Mijn leven is natuurlijk niet gestopt bij dat boek. Dat is nog wel een stukje verder gegaan en er zit nog wel een laagje of tien onder. Daar ben ik wel mee aan de slag aan het gaan."

Will Koopman

In de Shownieuws podcast vertelt Brard aan tv-collega Bart Ettekoven dat er een mooie serie in zit en dat Will Koopman, de regisseur van Oogappels en Gooische vrouwen, interesse heeft: "Ze had een heel mooi idee, dus daar zijn we ook nog mee aan het werk. Er gebeurt echt zo ontzettend veel."

Meer over