Patty, Melisa en Euvgenia in Vier Handen Op een Buik

In een nieuw seizoen van Vier Handen Op Een Buik staan weer heel wat BN'ers klaar om tienermoeders uit de brand te helpen. Wat te denken van Melisa Schaufeli en Patty Brard?

Naast Melisa en Patty doen ook de bekende moeders Tatum Dagelet, Renate Gerschtanowitz, Euvgenia Parakhina, Soundos El Ahmadi, Sofie van den Enk, Patty Brard en Ellemieke Vermolen een duit in het zakje. Ieder van hen begeleidt een tienermoeder tijdens de zwangerschap en na de bevalling. 

Relatieproblemen

Met de meeste tienermoeders (er zijn er zo'n 2500 in Nederland) gaat het prima, maar er is een groep die wel wat hulp van buitenaf kan gebruiken. Vaak hebben zij geen vaste woonruimte, relatieproblemen of financiële zorgen en zijn ze gestopt met school of werk. De BN'ers helpen de aanstaande tienermoeders iets van hun leven en dat van hun baby’s gaan maken.

Euvgenia Parakhina

De eerste aflevering gaat over de 19-jarige Yvanka. Drie maanden nadat Yvanka bevallen is van haar zoontje Jahniny raakt ze in verwachting haar tweede kindje. Yvanka is nog samen met de vader van haar kinderen, Gregory, maar dat gaat niet altijd goed. Als het appartement van het jonge gezin afbrandt, staat de hoogzwangere Yvanka, die dan over vijf weken is uitgerekend, letterlijk op straat. Een vast inkomen en een buffer is er niet, want Yvanka heeft geen werk en Gregory werkt slechts vier uur per week. Het jonge stel denkt dat het allemaal wel goedkomt. Professioneel danseres en jurylid Euvgenia Parakhina denkt daar heel anders over.

Vier Handen Op Eén Buik is vanaf 5 januari, iedere dinsdag, om 20:30 uur te zien bij BNN op NPO 3.

Lees ook:
Faja Lourens kreeg het flink aan de stok met haar tienermoeder

 

Reageren