Paul de Leeuw haalt Richard Groenendijk en Patty Brard uit elkaar

7 augustus 2016 18:42 | amusement | Door Televizier

© Screenshot NPO Uitzendinggemist

Richard Groenendijk en Patty Brard zijn vaste waardes in Ranking the stars, maar het tweetal mag onder geen beding meer naast elkaar zitten, heeft Paul de Leeuw bepaald.

In voorgaande jaren zaten de twee hartsvrienden vaak naast elkaar en hadden ze het vaak net iets te gezellig samen. In een interview met Libelle vertelt Patty Brard dat de makers daarom besloten hebben het duo zo ver mogelijk uit elkaar te zetten.

Last

Patty onthulde dat ze samen met Richard verhaal ging halen bijpresentator Paul de Leeuw: "Nou, zei Paul, ‘omdat jullie je eigen show maken in een show.’ Soms moest Paul echt roepen: ‘Hallo! Even stil daar!’“. Dan waren wij gewoon bezig met elkaar, voerden we een eigen gesprek, gillend van de lach."

Zin in

Patty zit dit seizoen dan ook op de onderste rij van het panel, terwijl Richard een verdieping hoger naast spraakwaterval Gerda Havertong is geplaatst. Dat maakt de lol er voor Patty niet minder om, ook al is ze nog steeds bang dat dit de laatste keer is dat ze gevraagd wordt: "Maar dat denk ik bij alles, en alles wat ik doe vind ik leuk. Ranking the Stars, daar heb ik altijd zin in. Dat is een heerlijk programma met mijn vriend Richard Groenendijk

Meer over